Rapid CS Mioveni Superliga Rapid Bucuresti

Acasă, dar în deplasare! Rapid a anunțat unde se va juca duelul cu CS Mioveni

Rapid a anunțat că duelul cu CS Mioveni se va juca pe terenul adversarilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 18:13

Clubul FC Rapid a anunţat, marţi, că partida partida de sâmbătă de pe teren propriu cu CS Mioveni din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, programată iniţial pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, se va desfăşura pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

"Chiar dacă iniţial ar fi trebuit să se dispute la Giurgiu, partida de sâmbătă, dintre Rapid şi CS Mioveni, se va juca pe stadionul Orăşenesc, din Mioveni. Rapid a jucat ultimele meciuri de pe teren propriu la Mioveni, câştigând cu CFR Cluj, scor 2-0, în timp ce partida cu FCU Craiova s-a terminat la egalitate, 0-0", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene.

Clubul nu explică motivele care au dus la schimbarea locului de desfăşurare a partidei cu CS Mioveni.

Începând cu etapa a 12-a (17 octombrie) când a întâlnit CFR Cluj (scor 2-0), FC Rapid şi-a disputat meciurile pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni. Anterior, formaţia condusă de Mihai Iosif jucase partidele de pe teren propriu pe Arena Naţională din Capitală, care însă de la începutul lunii octombrie a devenit indisponibilă deoarece a găzduit Campionatul Mondial de gaming DOTA 2.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, în calitate de gazdă, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.

AGERPRES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!