Dragos Grigore Rapid rapid - cs mioveni Superliga Dragoș Grigore, primul gol în Liga 1 după 7 ani! Fundașul central a deschis scorul cu CS Mioveni

”Greșeli de copii și juniori”. Dragoș Grigore, sincer după Rapid - CS Mioveni

Rapid a remizat cu CS Mioveni, scor 1-1, și rămâne pe loc de play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 23:06
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 23:09

Dragoș Grigore, fundașul giuleștenilor, recunoaște că rezultatul este unul echitabil. În ultimele cinci partide, Rapidul a câștigat un singur meci și a avut patru rezultate de egalitate.

Grigore recunoaște că își dorește ca echipa sa să intre în play-off, chiar dacă obiectivul fixat de conducere este evitarea retrogradării.

„În seara asta, cred că meciul a avut două reprize diferite. În prima repriză am avut probleme, nici atitudinea nu a fost una bună. În partea a doua a fost cu totul altceva. E adevărat că pe finalul meciului, o greșeală a mea putea să ne coste. Cred eu că e un rezultat echitabil. Prima repriză le-a aparținut celor de la Mioveni și a doua a noastră.

Dacă stăm și privim în urmă, probabil ar fi trebuit să avem câteva puncte în plus. Neatenții, greșeli individuale. Greșeli care sunt de copii și juniori, uneori. Suntem conștienți de faptul că se strânge lanțul. 

Ne interesează ca atunci când se trage linie să ne îndeplinim obiectivul. Obiectivul meu personal este clasarea în play-off. Istoria ne obligă să ne dorim mai mult. Îmi doresc să fim pe loc de play-off, cred că avem valoarea și jucătorii necesari pentru a ocupa unul dintre primele șase locuri”, a spus Dragoș Grigore, după meciul cu Mioveni.

Rapid a urcat pe locul patru, cu 28 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, dar cu un meci mai puțin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!