Pablo Cortacero nu se dezminte! Ultimul gest incredibil care i-a infuriat pe fanii dinamovisti

Pablo Cortacero datorii DDB Dinamo Liga 1 Superliga Pablo Cortacero nu se dezminte! Ultimul gest incredibil care i-a infuriat pe fanii dinamovisti
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 02 Iunie 2021, 12:39
Data actualizarii: Miercuri 02 Iunie 2021, 12:45

Spaniolul nu le da pace "cainilor" si le pune bete-n roate cu orice ocazie.

Devenit actionar al clublui Dinamo in vara trecuta, cand a preluat pachetul majoritar detinut de Ionut Negoita, Pablo Cortacero s-a dovedit a fi un fals salvator, venit in Romania cel mai probabil cu intentii rele, de a face anumite "combinatii" prin care sa castige un ban rapid, indiferent de consecinte.

Totul s-a naruit pentru el destul de timpuriu, fiind destul de evident pentru mai toata lumea din clubul Dinamo ca noul patron nu dispune de finantele necesare pentru a conduce clubul, nici macar la nivel de a supravietui, nemaivorbind de cel de performanta cu investitii masive, asa cum a promis.

Acum, fanii din DDB, cei care au tinut formatia in viata din donatiile suporterilor, au aflat cu stupoare ca Pablo Cortacero a mai adaugat o datorie pe lista lunga care exista deja, dupa ce a comandat nu mai putin de 30.000 de tricouri de la sponsorul de echipament, Macron, fara a avea insa intentia sa plateasca, anunta RadioDinamo 1948.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!