Ramane Dinamo fara liderul din teren?! Ante Puljic, declaratii transante despre situatia de la club! "Te simti ciudat! Nu e bine"

Ramane Dinamo fara liderul din teren?! Ante Puljic, declaratii transante despre situatia de la club! "Te simti ciudat! Nu e bine"

Problemele financiare ii apasa pe "caini" in continuare.

Dupa ce Pablo Cortacero s-a dovedit a fi un om cu intentii nu tocmai bune, fanii din DDB au preluat responsabilitatea de a conduce clubul, iar Dinamo a reusit sa se salveze de la retrogradare pe ultima suta de metri.

Totusi, formatia are mari probleme financiare, donatiile si cotizatiile suporterilor nefiind de ajuns pentru a sustine un club de talia lui Dinamo, iar acum, Ante Puljic, unul dintre capitani, pare destul de hotarat sa nu mai continue in Stefan cel Mare.

"Da, voi fi la reunire, pe 15 iunie, am contract. Apoi? Nu stiu. Chiar nu stiu! Sunt datorii catre jucatori, 2-3 luni, 6 luni la altii. N-am primit hartie, dar voi veni sa vad care este situatia. Am ceva informatii ca se va discuta despre micsorarea salariilor, deja sunt foarte obosit de aceste negocieri.

Nu stiu daca voi accepta sa continuu, nu cred. Nu este o situatie buna. Iti zic ca-ti taie salariul, apoi nu-ti dau nici banii aia. Te simti ciudat. Nu e bine", a spus Ante Puljic pentru GSP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies