Jucatorii dinamovisti nu mai suporta situatia financiara a clubului! "Avem familii. Nu mai putem continua nici noi asa!"

Jucatorii dinamovisti nu mai suporta situatia financiara a clubului! "Avem familii. Nu mai putem continua nici noi asa!"

Salvati de la retrogradare si faliment de efortul suporterilor, "cainii" nu reusesc sa o scoata la capat, deocamdata.

Ajunsa intr-o situatie extrem de dificila, cel putin din punct de vedere financiar, Dinamo trebuie sa astepte un miracol, poate de la suporteri, sau de la un finantator potent, altfel risca sa dispara in viitorul apropiat, din cauza datoriilor stranse din trecut care nu par ca se imputineaza pe zi ce trece.

Unul dintre fotbalistii care au evoluat cel mai mult in sezonul trecut, Alexandru Rauta, a vorbit si el despre problemele de la club si spune ca trebuie gasita o solutie, altfel va fi foarte greu si pentru fotbalisti sa mai continue in conditiile actuale.

"Nu mai putem continua nici noi asa, mai ales daca nu vine un sponsor sau un investitor serios. O sa vedem ce facem, dar la un moment dat o sa ne depunem si noi memorii. Am tot dus greul, dar avem si familii. Situatie e grea, nu stim ce va urma. Nu stim nimic.

Tot vin datorii din urma. Suporterii s-ar descurca cu salariile, insa exista restante din spate. Ne-am salvat miraculos in acest sezon, numai noi stim prin ce am trecut. Nu stiu daca vor veni jucatori noi la Dinamo", a spus Alexandru Rauta pentru digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies