Octavian Popescu FCSB Liga 1 Lucian Sanmartean tavi popescu Liga 1

Octavian Popescu, laudat de un Lucian Sanmartean, dupa evolutiile din Liga 1! "Este un copil, dar mi-a atras atentia! Poate fi noul star!"

Noul pusti minune al FCSB-ului, Octavian Popescu, este asteptat sa devina un jucator de baza in urmatorii ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Aprilie 2021, 11:11
Data actualizarii: Luni 05 Aprilie 2021, 11:18

Lucian Sanmartean, unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani din ultimii 20 de ani, a fost impresionat de Octvian Popescu si de ascensiunea pe care acesta a avut-o in ultimul timp. Fostul mijlocas crede ca potentialul jucatorului de la FCSB este unul incredibil si poate ajunge sa fie un jucator de top in fotbalul romanesc, conform AS.ro.

"Octavian Popescu, daca va demonstra si usor, usor isi va capata statutul de lider, va fi convocat si la echipa nationala. Este un copil pe care l-am vazut si mi-a atras atentia cu usurinta si curajul, nesimtirea, in sensul bun, cu care manevreaza mingea. Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului romanesc.

  • Octavian Popescu, laudat de un magician al fotbalului romanesc! Este un copil, dar mi-a atras atentia! Poate fi noul star!

Depinde de el, depinde de mediul in care se formeaza. FCSB ii ofera mediul in care poate creste si inevitabil va urma un transfer, vor urma convocari la echipa nationala.Daca va reusi sa demonstreze ca este un jucator de calitate, de valoare, poate deveni un juc ator foarte important pentru fotbalul romanesc", a declarat Lucian Sanmartean la AS.ro.

Modifică setările cookies