Liga 1

"O sa fie jale mare! Au dat copy-paste din Germania si au aplicat la noi!" Un antrenor din Liga 1 trage un semnal de alarma! Mesaj pentru autoritati

Jucatorii din Liga 1 au primit permisiunea de a se antrena in grupuri de cate patru, iar sezonul ar putea fi reluat la jumatatea lunii iunie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 16:30
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 16:33

Cluburile din Liga 1 au revenit la antrenamente, insa fotbalistii nu ai inca voie sa se antreneze cu tot colectivul.

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, spune ca daca nu vor primi permisiunea cat mai rapid sa se antreneze in grup si sa poata juca macar cateva amicale inainte de reluarea sezonului, va fi un campionat 'vai mama lui'.

Liga 1 ar putea sa revina la mijlocul lunii iunie, iar antrenamentele colective ar putea sa fie reluate la inceputul lunii:

"O sa fie jale mare daca nu ne vor lasa sa avem macar unul sau doua jocuri pana reincepem competitia. O sa fie un campionat vai mama lui!

Pai oamenii astia de stau acum izolati au stat izolati si acasa. Au copii, nu puteau risca. Toti suntem testati de 2-3 ori. Pai daca tot stam izolati, suntem testati, avem grija, lasa-ne sa ne antrenam cum trebuie. N-avem cum sa ne imbolnavim daca nu intram in contact cu nimeni. E mult peste ceea ce ar trebui sa fie. Prea multa panica si manipulare", a spus Leo Grozavu, pentru Gazeta.

"Au luat copy-paste din Germania, dar noi suntem in Romania!"

 

Bundesliga este primul mare campionat din Europa care a revenit si modelul protocoalelor impuse de nemti a fost preluat si de Ministerul Tineretului si Sportului:

"Noi n-avem oameni sa-si asume decizii, nimeni nu face asta. Si cu acel caiet de sarcini aplicat. Pai Germania si Anglia au alta putere, e normal sa poata tine totul ad litteram. Pentru noi e aproape imposibil. La noi ce s-a facut, au luat copy-paste din alta parte si au aplicat la noi. Mai, oameni buni! Noi suntem in Romania. Nemtii isi permit, au alta educatie, alta economie, sunt state puternice, nu ca Romania", a mai spus antrenorul lui Sepsi.

Modifică setările cookies