Liga 1

Dezvaluiri FABULOASE din Liga 1! Seri de poker cu Dumitru Dragomir si conducatorii cluburilor! "Gigi Becali e de-o inteligenta rara!" Cine era 'cel mai tare din Europa'

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a povestit cum decurgeau serile de relaxare in care se intalnea cu conducatorii cluburilor din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 22:44
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 23:52

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal a povestit despre cum juca table si poker cu conducatorii cluburilor din Liga 1 din acea perioada.

De la fabuloasele intalniri nu lipseau Porumboiu (fost finantator la Vaslui), Gigi Becali (patron FCSB), sau Gheorghe Stefan (fost finantator la Ceahlaul).

"Jucam poker cu Porumboiu, cu Becali, cu Stefan, cu Sechelariu si nu vorbeam despre fotbal cand eram la joc sau ei sa vina sa-mi propuna ceva in afara regulamentului. Nu exista. Se jucau si sume mai mari. Acum joc table, atunci nu. Se juca poker. Gheorghe Stefan era cel mai tare din Europa. Cred ca era.

La table cel mai tare era Netoiu. Gigi Becali nu a pierdut de doua ori la table, e de o inteligenta rara. Nu prea am intalnit ca el. Stia toate cartile de joc la '21'. Stia ce ai in mana. Ce memorie putea sa aiba... Asta, daca era cultivat, era un om mare de tot", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

Dumitru Dragomir: "Sunt si conducatori pe care nu ii respect"

 

Fostul sef al LPF a vorbit si despre personajele pe care nu le prea avea la suflet:

"Pe care nu ii respect dintre toti acesti oameni, dintre conducatori, nu ca m-au pacalit, dar nu poti sa ai incredere in ei. Sunt Neculaie de la Brasov si Mititelu de la Craiova, dar nici despre ei nu pot vorbi urat", a mai spus Dumitru Dragomir.

Modifică setările cookies