"Am merita sa jucam in Liga 1 daca gandim asa!" Un antrenor din Liga 3 nu este de acord cu propunerea ca CSA Steaua sa fie PROMOVATA in Liga 2

Victor Piturca a declarat ca Federatia ar trebui sa o primeasca pe CSA Steaua direct in Liga a doua.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 13:30
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 13:47

"Federatia Romana de Fotbal, parerea mea e ca un club ca Steaua si ca o echipa ca Steaua ar trebui invitata automat in Liga a doua", a daclarat fostul selectioner al Romaniei

Dupa aceasta declaratie, fostul jucator de la Dinamo, Florentin Petre, a spus ca nu ar trebui sa se intample asta doar pentru ca este vorba de Steaua si ca echipa merita sa promoveze prin munca si investitii.

"Din ce stiu eu, regulamentele din Romania nu cred ca permit sa faca acest pas. Nu cred ca ar trebui sa se faca pasul doar pentru ca se cheama CSA Steaua. Din ce stiu eu, Dacia Braila a facut 100 de ani anul asta, asta inseamna ca ar trebui sa jucam in Liga 1. Merita sa ajunga mai sus, insa fotbalistic trebuie sa munceasca, sa investeasca", a declarat antrenorul brailenilor.

Inainte de intreruperea fotbalului, CSA Steaua conducea clasamentul din Liga a patra cu 54 de puncte din tot atatea posibile.

Modifică setările cookies