Noi informatii cu privire la contractul lui Stipe Vucur la FCSB! Sumele sunt diferite fata de cele comunicate de Gigi Becali

Noi informatii cu privire la contractul lui Stipe Vucur la FCSB! Sumele sunt diferite fata de cele comunicate de Gigi Becali

Stipe Vucur ar beneficia de o prima de instalare la FCSB.

Gigi Becali i-a adus lui Alexandru Cretu un partener in centrul defensivei, dupa ce finatatorul FCSB-ului a declarat ca acesta va fi postul unde va evolua jucatorul roman. Asa cum www.sport.ro a anunta in exclusivitate, Stipe Vucur a semnat cu gruparea ros-albastra, la recomandarea agentului Florin Vulturar.

Potrivit GSP, contractul fotbalistului austriac va fi de 8 000 de euro pe luna, nu de 10 000 de euro, cum a anuntat Gigi Becali la Ora Exacta in Sport. Aceeasi sursa sutine ca Vucur ar incasa 30 000 de euro la semnatura, cu toate ca patronul FCSB-ului a negat acest lucru.

Vucur a semnat liber de contract cu FCSB. Ultima data, fundasul central a evoluat in Liga 3 din Germania, la Hallescher, pentru care a bifat 32 de meciuri, reusind sa marcheze 3 goluri si sa ofere o pasa decisiva.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies