FCSB, infrangere la TAS! Clubul lui Becali trebuie sa achite o suma uriasa: "bullying, intimidare si presiuni psihologice"

FCSB, infrangere la TAS! Clubul lui Becali trebuie sa achite o suma uriasa: "bullying, intimidare si presiuni psihologice"

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a respins apelul lui FCSB in cazul Lukasz Gikiewicz.

Lukasz a ajuns la FCSB cu ajutorul lui Florin Mortoc, el fiind cel ce a facut recomandarea. Gikiewicz a jucat 4 meciuri la FCSB, si a oferit doua pase de gol, insa a intrat in dizgratia lui Becali si, similar cu situatia lui Vukusic, a parasit echipa dupa doar 6 luni. FCSB a pierdut la FIFA procesul cu el, insa a depus contestatie la TAS.

Gikiewicz a fost batjocorit la FCSB. A fost scos din grupul de Whatsapp al primei echipe, acolo unde se discuta cele mai importante detalii, a ramas fara masina, deoarece clubul a decis ca nu merita autoturismul pe care l-a primit la semnarea contractului, sau chiar a fost dat afara din cladirea de cantonament.

Clubul FCSB a fost declarat vinovat de bullying, intimidare si presiuni psihologice si va trebui sa ii plateasca 100.000 de euro. Contestatia a fost pierduta, astfel ca Gikiweicz va incasa 500 de euro pentru fiecare minut jucat.

In februarie 2019, in urma unui proces la FIFA, Gikiwicz a avut castig de cauza. In decizia de ieri, TAS a scris, conform GSP: "din datele cazului si din dovezile atasare la dosar, pe langa faptul ca a fost indepartat de la prima echipa, ceea ce este in sine abuziv, jucatorul a fost supus mai multor practici de bullying, intimidare si presiuni psihologice care sunt ofensatoare si abuzive". 

FCSB va trebui sa plateasca si 90% din cheltuielile de judecata, restul de 10% urmand sa fie acitat de Gikiwicz.

  • FCSB, infrangere la TAS! Clubul lui Becali trebuie sa ii achite o suma uriasa lui Gikiewicz! Atacantul va primi 500 de euro pentru fiecare minut jucat la FCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies