„Asta spune multe!” Jucătorul dat afară de Gigi Becali după doar trei meciuri a rămas iar fără echipă

Gigi Becali FCSB Stipe Vucur Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 09:25
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 09:31

Unul dintre fotbaliștii pentru care transferul la FCSB nu s-a dovedit a fi cea mai bună alegere a rămas din nou fără echipă.

Fundașul central austriac Stipe Vucur semna cu FCSB în vara anului 2021 din poziția de fotbalist liber de contract, după despărțirea de nemții de la Hallescher FC.

Însă a fost dat afară la scurt timp de Gigi Becali după ce a avut evoluții extrem de slabe în cele trei meciuri disputate în tricoul FCSB-ului.

După despărțirea de FSCB, Stipe Vucur a fost liber de contract un an și jumătate. Ulterior a semnat cu Zalgiris Vilnius, în Lituania unde a reușit să-și recapete forma și să devină om de bază, adunând 30 de meciuri.

Cu Stipe Vucur om de bază în centrul defensivei, Zalgiris a ratat titlul, încheind sezonul pe locul secund, în spatele lui Panevėžys.

La începutul acestui an, Zalgiris a luat decizia de a se despărți de austriacul Stipe Vucur, ajuns la 31 de ani.

MM Stoica, ironii la adresa lui Vucur

Mihai Stoica, cel care s-a opus de la bun început transferului, a fost și mai dur la adresa lui Stipe Vucur. „Și anul trecut am avut stoperi înalți, dar erau pe modelul nea Gigi Mulțescu: ai 1,93, iar când sari la cap ai 1,75. Cam așa era Stipe Vucur, care a luat 80.000 ca să plece. A plecat în august 2021. Suntem în iulie 2022 și nu am auzit să mai joace undeva fotbal. Poate pe un sintetic.

Dacă Vucur avea discernământ și își cunoștea valoarea, îi spunea din start impresarului care l-a chemat aici: 'dom'ne, sunt jucător de liga a treia, nu am ce căuta acolo'. Unde a jucat Vucur din august, de când e liber? Nicăieri! Nu și-a găsit angajament din august, fiind liber! Și suntem în iunie. Asta spune multe”, spunea MM în urmă cu un an.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!