"Ne-a lasat fara cuvinte!" Inscriere surpriza in programul DDB! Gestul superb care i-a rascolit pe fanii 'cainilor'

Dinamo Jacques Albert Ekeng Patrick Ekeng Superliga "Ne-a lasat fara cuvinte!" Inscriere surpriza in programul DDB! Gestul superb care i-a rascolit pe fanii 'cainilor'
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Mai 2020, 09:44
Data actualizarii: Sambata 16 Mai 2020, 09:48

Programul DDB are un nou membru, care a achizitionat pachetul in valoare de 48 de euro.

Jacques Albert Ekeng, fratele regretatului fost jucator dinamovist, Patrick Ekeng, s-a inscris in programul DDB si i-a impresionat profund pe fanii din PCH.

Acestia si-au aratat aprecierea fata de gestul superb al lui Albert printr-un comunicat postat pe pagina oficiala de Facebook:

"In mod normal postarea aceasta ar trebui sa fie fara cuvinte. Pentru ca gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe.

Informatia a aparut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseara la o ora foarte inaintata. Ne-a uimit, ne-a rascolit, ne-a lasat fara cuvinte. Ne-am intrebat mereu cu o durere vinovata, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci... Nu am gasit niciodata raspunsul.

Fotbalul, desi e cea mai serioasa treaba pentru noi, in fata mortii devine doar o joaca de copii pe un camp de iarba. Un joc pentru care niciunul dintre copii n-ar trebui sa moara", au scris fanii pe pagina de Facebook a PCH.

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, in timpul partidei Dinamo - Viitorul. Fotbalistul 'cainilor' a suferit atunci un stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!