"N-ai garantie nici cu Mourinho!" Anamaria Prodan, despre demiterea lui Miriuta de la Hermannstadt: "Schimbarea se facea si daca ar fi castigat meciul!"

Anamaria Prodan-Reghecampf Hermannstadt Vasile Miriuta Superliga "N-ai garantie nici cu Mourinho!" Anamaria Prodan, despre demiterea lui Miriuta de la Hermannstadt: "Schimbarea se facea si daca ar fi castigat meciul!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Iunie 2020, 12:19
Data actualizarii: Luni 15 Iunie 2020, 12:38

Vasile Miriuta a fost demis din functia de antrenor al lui Hermannstadt dupa remiza cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-1. 

La primul meci oficial cu Anamaria Prodan la conducerea lui Hermannstadt, Vasile Miriuta a fost demis din functia de antrenor al echipei. Impresarul a vorbit despre demiterea lui Miriuta de la Hermannstadt si a declarat ca decizia a fost luata inainte de meci, iar rezultatul nu a influentat asta. 

"Din ce am inteles, se discuta de multa vreme o schimbare, de asta nu s-a propus un contract pe inca un sezon. Sunt multi oameni in consiliu, care au decis. 

Toti spun ca Anamaria Prodan l-a dat afara pe Miriuta, nu l-am dat eu afara. Eu doar am facut propuneri de antrenori. Din ce am inteles, de la toata lumea din conducere, e vorba de rezultate si de felul de joc al echipei. 

Se discuta de multa vreme, eu cred ca Miriuta stia lucrurile astea. Ati vazut ca toata lumea a facut contracte pe inca un an, se discuta pentru jcuatori. E risc, era risc si cu Miriuta, sa se retrogradeze si cu cel care va veni. 

Dar au dreptate oamenii, daca isi doresc un alt mod de joc. Este de luat in calcul retrogradarea, lumea nu e inconstienta, normal ca stau cu sabia deasupra capului si normal ca trebuie sa lupte. Din ce am vazut ca isi doreste echipa, cred ca este o echipa care poate juca fotbal. Parerea conducerii a fost foarte clara, ca isi doresc schimbare.

Garantie si daca il aduci pe Mourinho in momentul asta nu iti poate oferi nimeni! 

Toti au fost pentru schimbarea antrenorului si daca acesta castiga meciul. La Sibiu se vrea o schimbare, gasirea unei identitati", a declarat Anamaria Prodan la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!