Mitica Dragomir nu s-a mai putut stapani: "Nenorocitii astia au vrut sa ma bage la puscarie." Atac DUR la adresa LPF

Mitica Dragomir nu s-a mai putut stapani: "Nenorocitii astia au vrut sa ma bage la puscarie." Atac DUR la adresa LPF

Dumitru Dragomir a lansat un atac in directia lui Gino Iorgulescu si a conducerii LPF.

Dumitru Dragomir critica actuala conducere a Ligii Profesioniste de Fotbal si spune ca el a lasat ceva bun in urma lui atunci cand a plecat de la LPF.

"In viata mea nu am ce sa mai discut cu acesti oameni. Nenorocitii astia au vrut sa ma bage la puscarie si s-au constituit parte civila impotriva mea intr-un porces. 

Stiu ei foarte bine despre ce proces este vorba, iar eu i-am facut de ras. Iar ei stiu bine si acest lucru. Nenorocitii astia pe la spatele meu s-au constituit parte civila, dar si pe fals. 

Au vrut să mă bage la pușcărie și să îi facă rău familiei mele. Nu o să îi ajut în viața mea cu niciun sfat, iar Dragomir a lăsat ceva bun în urma lui după ce a fost scos din fotbal. Vreau să văd eu ce o să lase Gino și cu oamenii ăia ai lui de la LPF în urma lor", a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

"Gino Iorgulescu nu mai este capabil sa conduca LPF"

Mitica Dragomir spune ca Gino Iorgulescu a scapat situatia de sub control si nu mai este capabil sa gestioneze lucrurile. Motivul din spatele acestui lucru sunt problemele personale pe care le-a avut cu fiul sau.

"Oricum, vreau să știți că am auzit că mulți dintre cei din Liga 1 deja au început să îl vobească pe la spate pe Gino Iorgulescu că nu mai este capabil să conducă LPF și este din ce în ce mai slab. Nu îi mai stă deloc gândul la fotbal, după problemele pe care le are în ultimul timp", a mai spus Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT