"Nea Mitica, ajuta-ma sa nu retrogradez!" Cum a fost convins Dumitru Dragomir sa devina managerul unei echipe din LIGA 1

"Nea Mitica, ajuta-ma sa nu retrogradez!" Cum a fost convins Dumitru Dragomir sa devina managerul unei echipe din LIGA 1

Dumitru Dragomir a fost rugat primarul Voluntariului sa preia echipa din Liga 1.

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost rugat sa preia o echipa din Liga 1, pentru a o salva de la retrogadare. Primarul Voluntariului, Florentin Pandele vedea in Dumitru Dragomir cea mai buna solutie pentru a redresa echipa.

"Cand m-a rugat primarul de la Voluntari, echipa avea trei puncte. M-a chemat Pandele si mi-a spus: <nea Mitica, ajuta-ma sa nu retrogradez!>. Bani avem?, l-am intrebat. Nu! Atunci vin, stau trei luni, si apoi plec. Si incerc sa te scap", a spus Dumitru Dragomir.

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal a actionat rapid dupa ce a preluat-o pe Voluntari si a transferat mai multi jucatori:

"Am fugit la Hagi si l-am rugat sa ma ajute. Mi-a dat jucatori extraordinari, pe Achim si pe Tiru, care venea dupa o accidentare. Apoi, l-am luat pe Moke, de la Rapid, pe care nimeni nu-l vazuse. Si asa am strans vreo sase jucatori.

Am facut o echipa buna si i-am invins si pe Steaua si pe Dinamo. Si i-am scapat de la retrogradare, dupa care am plecat", a mai zis Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT