Nu te-ai fi gandit niciodata la varianta asta! :) Dumitru Dragomir, alegere surprinzatoare pentru sefia Federatiei! "Eu l-as fi ales pe el"

Nu te-ai fi gandit niciodata la varianta asta! :) Dumitru Dragomir, alegere surprinzatoare pentru sefia Federatiei! "Eu l-as fi ales pe el"

Mitica Dragomir a nominalizat un nume neasteptat pentru sefia Federatiei.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a facut o propunere absolut surprinzatoare pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal.

Mitica Dragomir este de parere ca Valentin Ceausescu, fiul cel mare al lui Nicolae Ceausescu, ar fi omul potrivit pentru sefia fotbalului romanesc: "Domnule, daca Valentin ar fi ramas in fotbal, daca ar fi fost dupa mine, eu l-as fi ales presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. 

Cred ca era cel mai potrivit pentru aceasta functie. Valentin este un tip destept, un om cu mare bun simt, un om care stie fotbal. Nu s-a certat cu nimeni. Tot timpul a fost un om impaciuitor", a spus Dragomir pentru Telekom Sport.

Supranumit "Oracolul din Balcesti" pentru pronosticurile pe care le-a oferit de-a lungul timpului, Mitica Dragomir nu l-ar fi vazut pe Valentin Ceausescu decat la o singura echipa din Liga 1, FCSB.

"Eu cred ca ar fi acceptat sa lucreze daor la FCSB. Dar nu cred ca ar fi rezistat prea mult acolo. Mai multe nu vreau sa spun", a concluzionat Dumitru Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies