becali dragomir Mircea Sandu Porumboiu sechelariu Superliga Mitica Dragomir, DEZVALUIRI incendiare de la partidele de poker jucate cu Becali, Porumboiu, Sechelariu si Mircea Sandu! "Nu vorbea nimeni despre fotbal. Gigi era tare!"

Dragomir, DEZVALUIRI incendiare de la partidele de poker jucate cu Becali, Porumboiu si Mircea Sandu! "Nu vorbea nimeni despre fotbal. Gigi era tare!"

Dumitru Dragomir a facut dezvaluiri despre oamenii din fotbalul romanesc alaturi de care juca poker. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 21:39
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 21:54

"Oracolul din Balcesti" a vorbit despre serile faimoase de poker in care erau implicati cei mai bogati oameni din fotbalul romanesc. El a declarat ca gazda acestor partide era Dumitru Sechelariu, fostul patron de la echipa Bacau. 

"Partidele de poker erau celebre. Se jucau la Sechelariu acasa. Stefan (Gheorghe Stefan) era mai zgarcit asa si nu ne prea ducea la Piatra Neamt. Nu se juca niciodata mai mult de 3-4 ore.

Nu avea voie nimeni sa vorbeasca despre fotbal. De exemplu daca juca Bacau cu Steaua la fotbal si la masa erau Sechelariu si Becali si daca ziceau ceva de fotbal, eu ma ridicam si plecam", a spus fostul sef de la Liga pentru RealitateaSportiva. 

Dragomir a mai dezvaluit ca finantatorul de la FCSB era unul dintre cei mai buni jucatori si ca Adrian Porumboiu era cel care pierdea destul de des. 

"Porumboiu era foarte larg si nu prea a castigat niciodata, nu avea noroc. Gigi Becali era tare de tot. Venea cu bani. Sandu era un jucator bun. Mai venea si Giovanni", a mai spus Mitica Dragomir. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!