Dumitru Dragomir dragomir lista lui dragomir Fotbal intern

Milionar la 76 de ani, Dumitru Dragomir a povestit un episod de când în "România era sărăcie"

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal e un tip activ și la 76 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 13:35
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 14:01

Dumitru Dragomir (76 de ani) a povestit un capitol important din viața sa. 

Acum e milionar, a devenit investitor imobiliar și deține un hotel luxos în zona de nord a Bucureștiului, stabiliment inaugurat la începutul anilor 2000. A condus Liga Profesionistă de Fotbal mulți ani și a susținut mereu că a reușit să-i țină în frâu pe influenții oficiali care conduceau formațiile din primul eșalon. 

Un tip cu har de povestitor, Dragomir obișnuiește să facă și previziuni în privința jucătorilor din Liga 1, dar mai realizează din când în când și incursiuni în trecutul său. 

Născut în Bălcești, județul Vâlcea, fostul deputat PRM a "desenat" un tablou cu viața sa de la țară, în perioada de Sărbători. Dragomir spune că ar vrea să se teleporteze în trecut. 

"Simțeam lipsurile în comunism, dar părinții mei tăiau câte un porc și ne umflau burțile. Eram înghețați, în opinci, erau iernile grele. Era mâncare, aveam găini, curci în curte, vaci, dar era cam sărăcie. Aș prefera să am vârsta de atunci și să fiu sărac ca atunci. 

Bătrânețea pune multe tălpi și nu iartă pe nimeni. Îmi doresc pentru 2023 să fiu sănătos, familia să fie sănătoasă, să aud în jurul meu numai de bine, poporul ăsta să nu mai sufere", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Ziare.com. 

Dumitru Dragomir va împlini 77 de ani pe 30 mai. 

Dumitru Dragomir a vrut recent să investească la Petrolul Ploiești, echipă antrenată de Nicolae Constantin. Formația de pe "Ilie Oană" se află în clasamentul Superligii pe locul 7, cu 30 de puncte după 21 de partide. 

Dragomir a vorbit la Pro Arena despre intenția sa, care nu s-a mai concretizat. 

VIDEO | Dumitru Dragomir, la Pro Arena 

Datoriile clubului din Ploiești au ajuns la 1,4 milioane de euro, a anunțat Dumitru Dragomir.

"Nu sunt bune deloc informațiile despre Petrolul. A fost o victorie ușoară pentru Rapid. E diferență de valoare. Petrolul și-a depășit condiția.

Datoriile nu sunt mari, sunt rezonabile, 1,4 milioane de euro. Problema e că le trebuie acum 500.000 de euro, ca să plătească toate salariile și să o ducă până în primăvară, cu cantonament, cu tot.

Găsisem un investitor, dar nu vrea să mai riște. Îl cunoașteți, îl cheamă Mitică Dragomir. Era gata, gata! Am fost aproape să mă implic, dar am stat și m-am gândit că intru iar în nenorocirile fotbalului românesc.

Petrolul era de luat, au suporteri remarcabili, dar acești suporteri trebuie multumiți. Cine vine la Petrolul trebuie să bage 2-3 milioane de euro în jucători. La Petrolul nu te poți juca, e ca la Rapid, Dinamo, Steaua.

Am luat o hotărâre în familie. Din punct de vedere financiar, nu era o problemă. Din punct de vedere emoțional și al vârstei, nu mai era bine. Dar le recomand tuturor sa se implice la Petrolul.

Două săptămâni am fost în discuții cu membrii fondatori de la Petrolul", a spus Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!