Gigi Becali obisnuia sa dea moda in Romania! "Eu am adus modelele! Eu le-am inventat!" Dezvaluiri INCENDIARE

Gigi Becali FCSB moda Romania Stiri Gigi Becali obisnuia sa dea moda in Romania! "Eu am adus modelele! Eu le-am inventat!" Dezvaluiri INCENDIARE
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 22:37
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 22:40

Gigi Becali a facut dezvaluiri inedite in seara de Craciun. 

Patronul ros-albastrilor a povestit despre momentele in care era o inspiratie pentru creatorii de moda din Romania.

Recunoscut pentru tinutele sale excentrice din trecut, Becali a declarat ca acum nu mai este interesat sa iasa in evidenta prin hainele cu care iese in public. 

"Pe mine nu ma mai intereseaza asta. Vreau simplitate, ma imbrac intr-un fel de hanorac si pantaloni negri. Ca un calugar. Ce castig? E desertaciune! Dau slava Domnului ca mi-am dat seama de asta. E praf in fata vantului. Haina il face pe om, dar pe omul de pe Pamant, omul pacatos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie sa fie imbracat simplu. 

Nu are rost sa spun cum am fost eu... Aia care se uita la televizor o sa croiasca acum ceva dupa Becali! Modele le-am adus eu. Si lui Boteazatu, si altuia... Dupa ce vedeau la mine, faceau ei. Eu le-am inventat, eu le faceam, eu le croiam. 

Ma duceam la Ciucu si ziceam: 'Fa-mi asa, fa-mi asa, fa-mi asa'. Dupa aceea, vedeau la mine si faceau ei. De unde stiau ei sa faca? Era creatie proprie! Le inventam eu. Eu faceam prima data, inventam eu. Venea moda noua si eu puneam ceva ceva, iar ei luau si faceau si ei. Aveau ca Becali. Dar eu nu mai sunt asa acum", a declarat Gigi Becali, potrivit Romania TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!