Vasile Miriuta CFR Cluj FC Hermannstadt Gigi Becali Mihai Teja FCSB Superliga

Miriuta, ferm inainte de meciul cu FCSB! "Mai bine stau la Sibiu 10 ani decat la FCSB" Ce spune de colaborarea cu Gigi Becali!

Vasile Miriuta a vorbit de o eventuala colaboare cu Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2019, 13:18
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2019, 13:22

FCSB poate profita de pasul gresit al celor de la CFR Cluj. Liderul Ligii 1 a pierdut meciul de la Craiova, scor 0-2. In cazul unei victorii, echipa lui Gigi Becali se poate apropia la numai trei puncte de Clujeni.

Formatia antrenata de Mihai Teja joaca in aceasta seara pe National Arena, cu FC Hermannstadt. Vasile Miriuta a vorbit inainte de acest meci de o eventuala colaborare cu Gigi Becali.

"Nu cred ca e greu sa fii antrenor la FCSB. Domnul Becali vorbeste si uneori critica jucatorii. Daca ai un dialog bun cu el si o colaborare prin care sa-i explici lucrurile, eu zic ca intelege. Nu e deloc greu. Eu n-as putea sa lucrez cu el la FCSB. Daca l-as avea la Sibiu n-as avea nicio problema sa lucrez cu el", a spus Vasile Miriuta pentru Telekom Sport.

Miriuta spune ca nu este tentat sa accepte o oferta din partea clubului ros-albastru, chiar daca foarte multi antrenori afirma ca echipa lui Gigi Becali nu se refuza.

"100% refuz FCSB. Si daca m-ar oferta nu m-as duce. Am vazut ca sunt unii antrenori care spun ca Steaua nu se refuza. Sincer, eu as refuza fara niciun fel de problema. Mai bine stau la Sibiu 10 ani decat la FCSB. Asa sunt eu", a concluzionat Vasile Miriuta pentru sursa citata.

Modifică setările cookies