Dennis Man FCSB transfer dennis man transfer record dennis man Superliga

TRANSFER RECORD pentru Liga 1: FCSB da cea mai mare lovitura din istorie! Jucatorul care sparge toate topurile: "Va fi monitorizat pana in vara de o echipa de top, foarte mare!"

Gigi Becali si-ar putea vedea visul cu ochii la finalul sezonului.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2019, 23:15
Data actualizarii: Sambata 09 Februarie 2019, 23:17

Dennis Man este jucatorul care i-ar putea aduce zeci de milioane in conturi patronului de la FCSB. Anamaria Prodan, impresarul jucatorului, a declarat ca un club urias dintr-un campionat de top al Europei il va monitoriza atent pe Dennis Man pana in vara.

Prodan a mai precizat ca transferul lui Man va depasi suma de 9,8 milioane de euro, suma pe care a plecat Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht si care reprezinta recordul pentru un jucator plecat direct din Liga 1.

"Am vorbit cu un club mare, va fi monitorizat pana la vara. Ne-au spus ca este foarte interesant ca jucator. Este vorba despre o echipa foarte mare, echipa de top, dintr-un campionat mare al Europei", a declarat Anamaria Prodan pentru DigiSport.

Gigi Becali a anuntat initial ca pretul lui Dennis Man este de 30 de milioane de euro. Dupa ce Alexandru Mitrita a plecat la New York City FC pentru 7,4 milioane de euro, patronul FCSB a ridicat pretul jucatorului sau: 40 de milioane de euro este acum suma ceruta de FCSB pentru tanarul Man.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!