"Ma retrag din fotbal! Cum adica sa fac asta?!" Derapaj sexist al lui Gigi Becali! Ce a declarat cand a auzit despre recomandarea UEFA

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Decembrie 2018, 12:47
Data actualizarii: Joi 20 Decembrie 2018, 12:54

Gigi Becali a anuntat noi mutari la FCSB in aceasta iarna.

Gigi Becali a reactionat dupa ce UEFA a recomandat ca echipele de club sa-si faca sectie de fotbal feminin. Este posibil ca in viitor aceasta recomandare sa devina obligatie! Becali a anuntat la Ora Exacta in Sport ca iese din fotbal daca se intampla asta.

"Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele.

Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal.

Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa îl atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei" a spus Gigi Becali la Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!