Liga 1

Lucian Sânmărtean știe ce fobalist îl poate înlocui pe Octavian Popescu la FCSB: ”S-a luat puțin greutatea de pe el”

Octavian Popescu, noua perlă a lui Gigi Becali, e urmărit de mai multe cluburi din străinătate.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 19:39
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 19:18

Următoarea mare lovitură pe care o dă FCSB poate fi Tavi Popescu. Extrema de doar 19 ani a impresionat în acest sezon, iar granzii Europei stau la coadă pentru a-l transfera. Astfel, Gigi Becali trebuie să își găsească o rezervă pentru a nu rămâne descoperit.

Lucian Sânmărtean, fosta mare vedetă a echipei lui Gigi Becali, crede că Florinel Coman, aflat în revenire de formă, este varianta ideală pentru a-l înlocui pe Tavi Popescu, în cazul în care va pleca.

Sânmărtean știe ce fobalist îl poate înlocui pe Octavian Popescu la FCSB

”Tavi Popescu cred că are deja o personalitate formată, nu îl văd îngradit şi nici complexat de tot ce se întâmplă mediatic în jurul lui.

Ori are oameni foarte buni în spate, care îl gestionează şi îl ţin cu picioarele pe pământ, am mai văzut şi cazuri în care Coman tot aşa, foarte bine susţinut şi nu a reuşit să îşi gestioneze nivelul de valoare, dar nu din punct de vedere al fotbalului, ci al gestionării emoţionale.

Pentru că media a fost tot timpul <<Mbappe, Mbappe>>, îl vindem pe 100 de milioane. Din punctul ăsta de vedere, i-a făcut deservicii, pentru ca azi intră cu temeri, nu mai are lejeritatea şi liniştea cu care intra altadată.

Odată ce intră, lumea se aşteaptă să facă minuni. Nu mai are răbdare cu Coman, e foarte bine că a venit Popescu din spate. S-a luat puţin greutatea de pe Coman şi s-ar putea să îl vedem deblocat şi să îşi dea din nou măsura valorii lui”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Telekom Sport.

  • Născut în decembrie 2002, Octavian Popescu a marcat 8 ori în 17 de meciuri jucate în Liga 1 în acest sezon. De partea cealaltă, Florinel Coman a fost măcinat de accidentări în ultimii ani. Nu a mai marcat din decembrie 2020.
Modifică setările cookies