Ce a trăit Bogdan Onuț în Statele Unite. Fostul stoper de la Petrolul și Dinamo, dezvăluiri fabuloase

Bogdan Onut Bogdan Onut Statele Unite Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 18:20

În vârstă de 45 de ani, fostul fundaș din Liga 1 a ajuns în Statele Unite după ce a aplicat la Loteria Vizelor.

Bogdan Onuț (45 de ani) trăiește în Houston (Texas) de peste nouă ani. Fostul stoper de la Petrolul, Dinamo, Farul și Poli Iași își trăiește visul american și povestește cu detalii interesante experiențele din America. 

A făcut parte dintr-o echipă senzațională de la Dinamo, alături de Florentin Petre sau Cătălin Hîldan, iar amintirile le va purta mereu în suflet. În Texas a trăit și un episod înspăimântător, în toamna anului trecut, când o furtună tropicală a atins puterea unui uragan.

„Am supraviețuit unui uragan mare. Am trecut cu bine, stăm într-o regiune bună. Anumite zone au fost inundate foarte rău. După ce s-a terminat, mă așteptăm să văd un dezastru. Totul a fost închis pe străzi. Puteai merge doar dacă aveai barcă. Străzile erau inundate, dar în case nu a intrat apa.

Lumea umbla cu bărcile. Dar după o lună a fost incredibil să văd că totul era ca nou. Totul se regenerase, toată lumea s-a implicat. Era totul ca înainte de uragan. Parca nu se întâmplase nimic. E incredibil cu reacționează oamenii”, a povestit Bogdan Onuț, pentru Gsp.ro.

Bogdan Onuț a jucat în Liga 1 298 de partide și a marcat 28 de goluri, în timp ce în eșalonul secund a strâns 13 meciuri și a înscris un gol. A debutat pe prima scenă a fotbalului românesc într-un meci jucat în deplasare de echipa sa, Petrolul, cu Inter Sibiu, 0-2, în iunie 1995. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!