Liga 1

FCSB l-a pierdut și pe Cordea! „A venit infectat de la națională!” Cum ar putea arăta primul „11” la meciul cu Mioveni

Gigi Becali a vorbit despre cazurile de coronavirus de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 23:32
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 23:35

FCSB a fost avariată în această perioadă. Edi Iordănescu, cu întreg staff-ul său, și cu un grup solid de jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19. 

Astfel, la antrenamentele premergătoare meciului cu CS Mioveni, roș-albaștrii au avut doar 10 jucători la ședința de pregătire plus încă patru juniori. Însă, FCSB a mai primit o lovitură. Gigi Becali a anunțat că Andrei Cordea (22 ani) are COVID-19 și nu va putea juca împotriva celor de la Mioveni. 

Eu nu sunt stăpân de sclavi. Eu nu i-am obligat, fiecare face ce vrea, chiar și familia mea, să se vaccineze. Dar ei mi-au cerut părerea. Decât să fac vaccin, mai bine mor și gata. Și vă spun și vouă. Am spus că decât să mă vaccinez, mai bine glonț, și eu le-am spus de ce. 

Oamenii fac ce vor. Nu exsită nicăieri că te obligă cineva să bagi o substanță în tine. Ei, jucătorii, să facă ce vor. Eu, de exemplu, puteți să mă întrebați pe mine. Puteți să mă împușcați și nu fac vaccin.

Cordea a venit de la echipa națională, e pozitiv. A făcut test și e pozitiv. Dacă cei ce au vaccin nu sunt testați și moare pe teren de COVID-19, cine răspunde?”, a declarat Gigi Becali la digisport. 

În cazul în care încă un jucător va deveni indisponibil, FCSB nu se va putea prezenta la meciul cu CS Mioveni, de sâmbătă, 16 octombrie, de la 20:30.

Cum ar putea arăta primul „11” al FCSB-ului la meciul cu CS Mioveni: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Tănase - I. Stoica, Keșeru, V. Gheorghe

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies