Gigi Becali FCSB Viorel Moldovan Superliga

„Am cântat în corul bisericii!” Gigi Becali, l-ai găsit! El e următorul antrenor de la FCSB? :)

Gigi Becali și-a găsit noul antrenor de la FCSB în cazul în care lucrurile nu vor merge conform planului cu Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 16:21
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 16:28

Patronul FCSB a demonstrat în ultimii ani că are o afinitate anume pentru antrenorii sau jucătorii „credincioși”.

Dinu Todoran, fostul antrenor al FCSB înainte de sosirea lui Edi Iordănescu, a fost numit principal al echipei de seniori a FCSB, deoarece se afla la biserică în momentul în care a fost sunat pentru a prelua echipa a doua.

Mergând pe aceleași considerente, am putea spune că am descoperit deja următorul antrenor al FCSB în cazul în care Edi Iordănescu va decide să nu mai continue la clubul lui Becali din vară, când îi expiră contractul.

Viorel Moldovan (49 de ani), fost internațional și antrenor secund al naționalei, cu o carieră fotbalistică de aproximativ 17 ani, a dezvăluit că în copilărie cânta în corul bisericii, lucru care s-ar putea să-i aducă un mare avantaj în momentul în care Becali va căuta un nou antrenor la echipă.

„Am cântat, pe mine mă ducea bunica la Bistrița ca să cânt în corul bisericii. Și cântam bine în corul bisericii. Dacă am fost acceptat și la școala de muzică e clar că am ureche.

Trebuie să fac ceva canto. Dacă m-aș antrena zi de zi aș face progrese evidente”, a mai spus Moldovan, la Digi Sport.

Viorel Moldovan este liber de contract acum. Fostul internațional român a pregătit-o ultima oară pe Petrolul, de care s-a despărțit în luna martie a acestui an.

„Moldo” a ocupat funcția de „secund” al naționalei, în perioada octombrie 2014 - iunie 2016, iar ca echipe de club le-a pregătit pe AJ Auxere, Chindia Târgoviște (alături de care a promovat în Liga 1) și pe Petrolul Ploiești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!