Liga 1

Lovitură imensă pentru Dinamo: încă un proces la TAS pentru 'câini', care riscă o nouă interdicție la transferuri 

Dinamo poate avea din nou probleme majore cu transferurile. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 09:33
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 09:37

Gruparea din Ștefan cel Mare trebuie să se miște rapid la capitolul transferuri pentru că va avea parte de un nou proces la TAS, iar sancțiunea este aceeași: interdicția de a mai legitima jucători noi. Cazul este același, cel al lui Isma Lopez, care pretinde 350 000 de euro din partea clubului, iar sindicatul mondial al fotbaliștilor a decis să facă recurs în acest sens, anunță gsp.ro

Dinamo a fost sancționată în vară, tot în urma litigiului avut cu fundașul spaniol, adus în Liga 1 de Pablo Cortacero și asociații săi. Isma Lopez a jucat în doar 8 meciuri pentru „câini”, iar apoi contractul i-a fost reziliat. Jucătorul a făcut plângere la FIFA, în care își cerea cei 350 000 de euro, banii valabili pe tot contractul semnat cu Dinamo. 

  • Dinamo

Lovitură majoră pentru Dinamo, aflată pe penultimul loc în clasament

Aflată pe locul 15 în clasament, cu doar 7 puncte obținute în 11 meciuri jucate, Dinamo are nevoie urgentă de transferuri, iar o astfel de interdicție ar veni ca o lovitură imensă, mai ales în contextul situației din clasament. Mircea Rednic a chemat mai mulți fotbaliști în probe, urmând să se decidă pe care din ei îi va păstra la echipă. 

După plângerea inițială a lui Isma Lopez, TAS a întors decizia, iar 'câinii' au primit liber la transferuri, realizând nu mai puțin de șapte. Cu toate astea, FIFPRO e gata de recurs, iar sindicatul mondial al jucătorilor va încerca să demonstreze că nu doar Lopez a avut de suferit din cauza dinamoviștilor, ci au mai existat și alte cazuri. 

Jucătorul iberic este înscris la masa credală, astfel că i-a fost acceptată o creanță de 350 000 de euro. Suma pe care reușește să o recupereze fotbalistul depinde de planul de reorganizare al 'câinilor', care trebuie redactat și aprobat până pe 30 noiembrie. În caz contrar, gruparea din Ștefan cel Mare riscă depunctarea cu 9 puncte.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies