”Nici Aviația americană nu-i salvează”. Omul de fotbal care crede că Dinamo nu mai poate scăpa de retrogradare

Dumitru Dragomir a vorbit despre ce se întâmplă Dinamo, club care are mari probleme din punct de vedere financiar. Fostul șef al LPF este convins că situația din ”Ștefan cel Mare” este fără ieșire.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 11:49
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 12:14

Dragomir ”salută” numirea lui Mircea Rednic la echipă, dar nu crede că acesta îi poate salva pe ”câini” de la retrogradare.

Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo

„Îți spun o frază acum. Este inutil să mai vorbim degeaba. Așa spunea un secretar de partid, de la mine, de la Vâlcea. Se aplică la Dinamo. E cea mai bună mutare pe care puteau să o facă, cu Rednic. Eu zic că nici Aviația americană nu-i salvează. Cine vine unde nu te plătește? De unde iei banii? Cine îți dă banii? 

Că drepturile de televiziune nu ajung, sponsorii... îl au pe Badea, într-adevăr, care e potent financiar, dar nu poate să țină nici el singur Dinamo. Eu zic că Rednic e o soluție bună, dar nu știu”, a spus Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Mircea Rednic și-a început mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo cu un rezultat de egalitate, scor 2-2 cu UTA Arad, după ce ”câinii” au condus cu 2-0. Următorul ”examen” pentru Dinamo este vineri, cu Gaz Metan, la Mediaș.

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu șapte puncte, la un singur punct distanță de următoarea adversară din campionat. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies