Liga 1

Mircea Rednic și-a început în forță mandatul la Dinamo! Cum ar putea fi salvat clubul

Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo în etapa a unsprezecea a Ligii 1 și are ca obiectiv salvarea clubului de la redrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 17:31

Deși echipa a făcut doar egal, cu UTA Arad, scor 2-2, la primul meci cu Rednic pe bancă, jocul arătat de „câini” le-a dat speranțe suporterilor dinamoviști că lucrurile s-ar putea îmbunătăți pe viitor.

Mircea Rednic își ia în serios rolul de salvator al lui Dinamo și a luat deja legătura cu mai mulți fotbaliști în încercarea de a-și întări lotul.

„Puriul” încearcă să-și betoneze atacul, motiv pentru care încearcă să aducă mai mulți atacanți în „Groapă”. Potrivit informațiilor obținute de sport.ro, Dinamo s-a înțeles cu atacantul bulgar de origine turcă Ismail Isa Mustafa (32 de ani, 1,84 m), care în ultimii doi ani a jucat la gruparea Cherno More (13 goluri în 37 de partide).

Rednic l-a mai adus în probe și pe Tomas Vestenicky (25 de ani), atacant slovac, cu 11 selecții în naționala U21 a țării sale, potrivit fanatik.ro și urmează ca în zilele următoare să se hotărască în privința acestuia.

Aflat și el în probe, Michel Espinosa a trecut testele lui Mirea Rednic. În vârstă de 28 de ani, Espinosa este liber de contract, după ce s-a despărțit de Botev Plovdiv.

Mircea Rednic, salvarea lui Dinamo

Adrian Mihalcea este de părere că Dinamo va putea fi salvată de Mircea Rednic, pe care îl consideră unul dintre cei mai valoroși antrenori români de după Revoluție, dacă se va întări masiv în perioada următoare.

Prin experiența lui Mircea Rednic și prin transferuri cred că vor reuși să se ridice din acea zonă. Obiectivul pentru acest an este salvarea de la retrogradare.

După două-trei săptămâni își poate pune amprenta, dar lotul trebuie îmbunătățit. Deocamdată lotul nu arată a fi competitiv. E nevoie de jucători care trebuie să știe să joace sub presiune. E o problemă de lot, de echipă", a declarat Adrian Mihalcea, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies