Liga 1

Sergiu Hanca, laude pentru noul transfer al lui Dinamo: ”Este puternic și are execuții”

Sergiu Hanca a avut doar cuvinte de laudă pentru Tomas Vestenicky (25 de ani), noul atacant al lui Dinamo, cu care a fost coleg la Cracovia.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 14:11
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 14:16
Fostul căpitan al lui Dinamo crede că oficialii ”câinilor” au făcut o alegere bună cu transferul lui Vestenicky, pe care-l descrie ca fiind ”un băiat de vestiar”.

Vestenicky, descris de Sergiu Hanca

“A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. 

Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni. Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a spus Sergiu Hanca, pentru GSP.ro.
 
Vestenicky a fost crescut de AS Roma și a fost chiar și în lotul primei echipe, dar nu a apucat să debuteze pentru capitolini
 
Se întâmpla în sezonul 2015-2016. De atunci, acesta a mai trecut pe la Modena, Cracovia, FC Nitra și Chaika Peschanokopskoe (formație din liga a treia rusă).
 
Vestenicky are 39 de goluri marcate în cariera sa și este evaluat la 300.000 de euro de site-urile de specialitate. Urmează ca Rednic să ia o decizie în privința lui până la finalul acestei săptămâni.
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies