EXCLUSIV | Dinamo are drept de transferuri! Care sunt primele mutări ale câinilor

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 21:12
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 21:42

Dinamo a primit în sfârșit o veste bună. 

Dinamo va putea efectua transferuri în această campanie de achiziții. „Câinii” vor putea înscrie jucători, conform surselor sport.ro, până pe 5 septembrie, datorită raspunsului favorabil primit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). 

Nica și Țîră la Dinamo
 

Astel, Iuliu Mureșan vrea să îi aducă lui Dario Bonetti cinci jucători pentru a-i întări lotul și pentru a se salva de la retrogradare. Constantin Nica (28 ani) ar urma să fie primul jucător înregistrat la Dinamo, iar Cătălin Țîră (27 ani), fostul jucător al Rapidului, ar urma să fie al doilea.

Gabriel Torje (31 ani) va reveni la clubul de suflet și va încerca să ajute echipa, împreună cu Mirko Ivanovski (31 ani), atacantul macedonean jucând și pentru CFR Cluj în trecut. 

Dinamo a abordat primele șapte etape din Liga 1 cu mulți jucători U21, iar acest lucru i-a costat pe „câini”, care sunt pe locul 14, cu doar 6 puncte acumulate. 

Isma Lopez a fost motivul pentru care Dinamo a intrat în insolvență și i s-a interzis dreptul de a transfera jucători. Fotbalistul spaniol a depus memoriu la FIFA, iar Forumul Internațional a somat clubul din Ștefan cel Mare și l-a anunțat că nu poate achiziționa jucători până nu îi achită lui Lopez datoriile care se ridică la 370.000 de euro. Însă, Iuliu Mureșan a atacat această decizie, iar avocații săi au avut câștig de cauză.

Informațiile sport.ro au fost confirmate și de directorul executiv al lui Dinamo.

„Primul va fi Nica, e un jucător bun, cu forță, experiență, care ne va ajuta. S-a rezolvat cu avocați foarte buni, au găsit cum să pună problema”, a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!