Liga 1

Dinamo, de vânzare? Anunțul unui fost antrenor din Ștefan cel Mare

Viitorul formației din Ștefan cel Mare e în continuare incert. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 19:05
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 19:07

Unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din România își poate găsi un nou proprietar, după mulți ani de secetă. Cornal Țălnar, fost antrenor în Ștefan cel Mare, a dezvăluit că Dorin Șerdean poartă negocieri pentru cedarea echipei.

Acesta chiar a participat la negocieri, fiind un apropiat al omului de afaceri ce deține controlul clubului Dinamo. Țălnar spune că în acest moment Dinamo deține doar jumătate din baza de la Săftica.

Varianta lui Cornel Țălnar

„Încercăm să salvăm Dinamo. Așteptăm să vină niște oameni cu bani și suntem în discuții pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni. E vorba de mai multe entități. Și români și străini și sperăm să găsim repede o soluție ca să scoatem echipa din insolvență și să continuăm treaba. Au fost discuții cu trei oameni potenți financiar și ei vor să analizeze. Li s-au prezentat actele și diferite lucruri pentru a vedea ce iau, ce fac.

"Nu pot să vă spun din ce țară sunt investitorii"

Domnul Șerdean se ocupă, pentru că el are acțiunile. Nu pot să vă spun din ce țară sunt investitorii. Dacă mai lăsăm Dinamo așa, orice zi e în defavoarea noastră. Pablo Cortacero și Lotus nu s-au înscris la masa credală. DDB-ul de ce s-a înscris? Dinamoviștii adevărați cu suflet au dat bani pentru Dinamo și ei s-au înscris pe banii noștri. 

Acum vor să își recupereze și banii. Ce înțelegeți dumneavoastră din toată treaba asta? Cum v-am spus, adevărul va ieși la iveală în foarte scurt timp și atunci vom vedea ce s-a făcut bine și ce a fost rău”, a spus Cornel Țălnar, conform Fanatik.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies