Handbal

Barcelona - Dinamo, în Champions League! Dinamoviștii așteaptă minunea sezonului în fața fostei echipe a lui Pascual

Dinamo București se pregătește să producă minunea în Champions League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 08:21
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 08:49

Echipa ce domină de câțiva ani handbalul românesc este gata să o înfrunte pe Barcelona. Dinamo are un as în mânecă. Antrenorul Xavier Pascual a venit, în această vară, chiar de la Barcelona.

Duelul dintre Dinamo și Barcelona se joacă joi, de la ora 21:45, în Spania. Antrenorul lui Dinamo a prefațat duelul din Champions League.

Cred că de șase ani nu au mai pierdut un meci acasă în Liga Campionilor, să dea Domnul să se întâmple mâine, dar cred că e puțin cam dificil. Scopul nostru este să mergem acolo să vedem ce putem face. Dacă așteaptă cineva miracole de la mine, să nu o mai facă, pentru că nu pot face nici unul. 

Adică eu nu voi face decât să muncesc și să încerc să scot tot ce e mai bun din echipă. Să dea Domnul să putem face o minune mâine, dar trebuie să fim realiști. Speranțele noastre sunt să facem noi un meci excelent, fără greșeli și ei să nu aibă noroc. Abia atunci poate am avea o șansă.

Trebuie să avem clar în minte că ei sunt campionii Europei, că sunt cea mai bună echipă din Europa și că vom juca la ei acasă pe deasupra. Ceea ce, din capul locului, sunt sigur că nu vom fi favoriți la casele de pariuri. 

Nu mi-e frică de nimic. Respect totul, dar niciodată nu mă tem. Am o mare dorință să-mi văd familia, pe care nu o văd de multe luni și să stau puțin cu prietenii mei la o cafea, să mă relaxez puțin înainte de meci, dar atât. Sunt concentrat sută la sută ca să încercăm să facem un meci bun acolo”, a spus Xavi Pascual, pentru ProSport.

Dinamo e pe locul 6 în grupa B, cu doar două puncte. Vive Kielce, Barcelona, Veszprem, Porto, PSG, Motor și Flensburhg sunt echipele din grupa lui Dinamo.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies