Michel Espinosa Dinamo Superliga

Lovitură dură pentru un fotbalist adus de Mircea Rednic la Dinamo

Francezul Michel Espinosa are probleme medicale grave.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 11:07
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 11:09

Mijlocașul de 28 de ani nu mai este dorit de Flavius Stoican, dar o accidentare teribilă ar putea bloca rezilierea. Espinosa are mușchiul secționat, iar viitorul lui fotbalistic este incert.

Astfel, se poate bloca și rezilierea contractului dintre Espinosa și Dinamo. Acesta are șanse mici să își găsească un nou contract, fiind accidentat, astfel că ar putea refuza rezilierea contractului cu echipa din Ștefan cel Mare. Espinosa a jucat patru meciuri pentru Dinamo.

Lovitură dură pentru un fotbalist adus de Mircea Rednic la Dinamo

Și-a secționat mușchiul, e ceva groaznic, nu se știe dacă și când va mai putea juca fotbal. Are o ruptură a ligamentului și, chit că avem acea clauză în acordul cu el, faptul că s-a accidentat pe terenul de joc, la Dinamo, va crea mari probleme pentru rezilierea angajamentului. Totul va depinde și de disponibilitatea jucătorului la negocieri”, au declarat oficialii lui Dinamo, conform GSP.

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, a trecut mai mulți jucători pe lista neagră. Cristi Nica, Petar Gluhakovic, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu sunt fotbaliștii de care noul antrenor al ”câinilor” vrea să se despartă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!