Mircea Rednic Dinamo Superliga Mircea Rednic

Motivul pentru care Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo! Ce i-a supărat pe șefii clubului

Mircea Rednic a fost demis de șefii lui Dinamo după meciul cu Farul, scor 0-2, ultimul din acest an, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 19:50
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 19:55

Mutarea a surprins pe toată lumea și chiar șeful clubului, Iuliu Mureșan, a recunoscut că nu l-a informat pe Mircea Rednic în legătură cu decizia luată. Conducerea lui Dinamo ar fi fost deranjată de o declarație dată de Rednic la finalul partidei, legat de bugetul clubului.

„Până să vină Rednic, bugetul era 800 de mii, acum că a venit Rednic, la jumate. Nu pot să vorbesc mai multe, dar nu e normal”, a spus Rednic. Aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul.

„A fost gestul care a pus capac. De aia l-a dat și Mureșan afară. Până atunci atacase doar fotbaliștii, dar când a trecut și la conducători… Badea, Zăvăleanu și Mureșan știau foarte bine că bugetul a crescut, nu a scăzut, tocmai pentru ca Rednic să își poate transfera jucătorii pe care îi vrea. Iar suma care s-a adăugat la cheltuieli a fost una substanțială, 350.000 de lei! De aici a plecat marea supărare și, ulterior, demiterea”, spun surse din cadrul clubului, potrivit ProSport.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Răzvan Zăvăleanu: ”Lucrurile mergeau într-o direcție nefastă”

„În primul rând, este o decizie a administratorului special, noi în problemele de natură sportivă nu ne implicăm. Ceea ce pot spune e că lucrurile mergeau într-o direcție nefastă și cred că decizia administratorului special este corectă.

Este evident că decizia a fost supusă aprobării, dar noi ne uităm la îndeplinirea condițiilor care țin de legalitate, nu vorbim despre calitățile profesionale ale unui antrenor. Acolo sunt specialiștii care se ocupă”, a încheiat Zăvăleanu, pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!