florin tanase Superliga Florin Tănase

Cea mai tare reacție despre transferul lui Florin Tănase vine de la Helmut Duckadam

Florin Tănase poate pleca de la FCSB în această iarnă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 09:26
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 09:33

Al-Nasr Dubai l-a convins pe fotbalistul FCSB-ului, care va ajunge în Emiratele Arabe Unite în această iarnă. Echipa de pe locul șase din clasament va plăti clauza de reziliere, de 3 milioane de euro, dar și jun salariu regesc.

Tănase va câștiga 960.000 de mii de euro pe an la Al-Nasr Dubai, de aproape trei ori mai mult decât câștigă acum la FCSB, 360.000 de mii de euro. Helmut Duckadam, fostul portar de legendă al Stelei, crede că Tănase se va adapta excelent la echipa arabă.

În cazul în care va pleca în ţările arabe, sfatul meu pentru Florin Tănase este să stea acolo acolo mai mult, pentru a face bani pentru el şi familia lui. E o şansă foarte bună din punct de vedere financiar de a se realiza. Fotbalistic vorbind, eu cred că se va impune destul de uşor. Este un jucător care se potriveşte stilului arab.

Cred că înainte de plecare ar trebui să se documenteze puţin privind obiceiurile locului, partea religioasă, chestiuni care ţin de viaţa de zi cu zi acolo, pentru că este o altă lume. Dar, nu-mi fac probleme pentru el din acest punct de vedere. Sunt convins că se va acomoda destul de repede”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!