Dennis Man Galatasaray Hertha Berlin Krzysztof Piatek Parma Calcio Stranieri

Mutarea care poate deturna transferul lui Man în Turcia! Galata a pus ochii pe un jucător din Bundesliga

Galatasaray are mari probleme în campionat și caută să își întărească zona ofensivă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 10:03
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 10:04

Echipa lui Moruțan și Cicâldău se află pe locul 10 în Super Lig, cu 27 de puncte obținute în 19 etape jucate, iar Terim caută să rezolve problemele echipei sale, în special cele din compartimentul ofensiv. S-a scris deja de interesul turcilor pentru Dennis Man și chiar antrenorul a confirmat că oferta echipei sale a fost refuzată de Parma. 

Fotbalistul român nu mai reușește să se impună în echipa din Serie B și e gata de o nouă destinație, însă și varianta Galatasaray ar putea pica, după ce turcii ar fi pus ochii pe un alt atacant. Accidentarea lui Mbaye Diagne, care a suferit o fractură la femur recent, îi forțează pe oficialii clubului să facă o mutare pentru a asigura atacul. 

Un jucător din Bundesliga, pe radarul lui Galatasaray 

Astfel, în acest sens, cu Diagne accidentat, iar Mohamed, unul dintre ceilalți marcatori, este dat ca și plecat de la echipă, Krzysztof Piatek este varianta preferată de conducătorii turci. Fotbalistul Herthei Berlin nu a mai prins la fel de multe minute în acest sezon, iar Galata ia în calcul varianta unui împrumut, cu opțiune de cumpărare, anunță cotidianul Fanatik.

Din partea anturajului fotbalistului, dar și din partea nemților, răspunsurile au fost pozitive când oficialii Galatei au propus un asemenea transfer, astfel că mutarea s-ar putea face. În acest caz, aducerea lui Piatek ar putea însemna că echipa lui Terim renunță și la transferul lui Man, din cauza a ceea ce ar impune din punct de vedere financiar. 

Prima propunere a turcilor pentru Parma a fost de 8 milioane de euro, însă a fost refuzată, asta însemnând că italienii așteaptă o sumă similară cu cea investită. Transferul lui Man și al lui Piatek nu ar fi rentabil pentru turci, care ar fi obligați să scoată din buzunar și mai mulți bani pentru a susține salariile celor doi jucători. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!