Liga 1

Controla și vântul, dar n-a putut "controla" un rapidist. Cristi Borcea: "Mi-a zis că joacă numai acolo!"

În perioada în care era acționar la Dinamo, Cristi Borcea a dorit un atacant care a făcut istorie în tricoul Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 17:34
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 18:01

Din 1995 până în 2012, Cristi Borcea a fost activ implicat la clubul său de suflet, Dinamo, perioadă în care „câinii” au câștigat patru titluri și șase cupe ale României.

Acționarul care i-a transmis, la un moment dat, lui Ioan Andone, fost antrenor în Ștefan cel Mare, că "pentru Dinamo controla și vântul", a reușit să transfere jucători de top din România, dar nu și un rapidist pur-sânge. 

  • Legenda Rapidului pe care Cristi Borcea a vrut să o aducă la Dinamo! Mărturisirea fostului președinte

Însă, pentru a întări echipa, fostul președinte al clubului din Ștefan cel Mare a dorit să îl transfere pe Daniel Niculae, mizând pe faptul că fostul atacant a început fotbalul la Dinamo.

Borcea: „Mi-a zis că el este rapidist și joacă numai acolo”
 

Eu eu am fost sigur că îl iau pe Daniel Niculae. Eu am mers cu gândul că a fost junior la Dinamo, dar mi-a spus că mă respectă, mă apreciază, dar că el este rapidist și joacă numai acolo. A fost primul jucător pe care mi l-am dorit și nu s-a putut”, a declarat Cristi Borcea pentru ProSport

Daniel Niculae a jucat patru sezoane la Rapid, între 2002 și 2006, giuleștenii încasând 3.3 milioane de euro în schimbul său din partea celor de la Auxerre. A evoluat în Franța până în 2012, jucând și pentru Mocano și Nancy. 

Revenirea în România, la Astra Giurgiu, avea să îi aducă, în 2016, un nou titlu de campion, pe lângă cel cucerit cu Rapid în 2003.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies