Liga 1

Așa arată familia de la Rapid! Daniel Niculae, dezvăluiri din interior

Rapid București este surpriza sezonului în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 16:54
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 17:00

Clubul bucureștean a ajuns la cinci victorii în primele șase etape, fără să primească gol. Deși obiectivul echipei este să se salveze de la retrogradare, Rapid ar putea fi o candidată importantă și pentru playoff, obiectivul realist setat de suporteri.

Daniel Niculae, președintele echipei și omul ce a reușit să "lege" acest lot, este convins că formația pregătită de Mihai Iosif poate face performanță în acest sezon. El susține că Rapid este o familie, iar toată lumea din club are același statut. 

  • Așa arată familia de la Rapid! Daniel Niculae: ”Când vorbim de Rapid nu vorbim de jucători, de conducere şi de suporteri separat”

Niculae, mărturisire din interior 

 

"Da, conducător fericit şi prefer ca după fiecare meci să rămân fără voce, s-o ţinem tot aşa. Din păcate nu cred că vom putea până la finalul campionatului, dar cu cât lungim această perioadă frumoasă, cu atât este mai bine.

Mă bucur enorm pentru băieţi, pentru jucători, pentru Miţă (n.r.: Mihai Iosif), pentru tot staff-ul tehnic, pentru conducerea clubului şi mă bucur enorm că am reuşit să-i facem pe suporterii noştri fericiţi.

Şi, implicit, pe cei care au făcut această deplasare lungă pentru că ştiţi foarte bine, nu este deloc uşor să faci o deplasare de câteva ore bune de mers cu autocarul.

Avem jucători foarte buni, începând de la Moldo (n.r. Horaţiu Moldovan) şi continuând cu toată linia de apărare şi sunt convins că atât Mirel, cât şi tot staff-ul echipei naţionale se uită la meciurile Rapidului şi cu siguranţă au găsit ceva variante şi pentru echipa naţională. Mergem foarte bine, reuşim să nu primim gol, dar să şi marcăm. Ăsta e un lucru foarte important. 

”Rapid suntem toți”

Un joc bun, spun eu, echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Botoşaniul, o echipă foarte, foarte bună, o echipă periculoasă, care construieşte foarte mult, care joacă foarte mult pe lateral, pe benzi, cu jucători de viteză, care dacă ajung unu contra unu îţi pot face diferenţa. 

Noi când vorbim de Rapid nu vorbim de jucători, de conducere şi de suporteri separat. Nu!  Noi, Rapid suntem toţi! De la primul angajat al clubului până la ultimul suporter. Suntem un tot unitar, suntem şi la bine, şi la rău alături de echipă. Cât vom fi aşa va fi foarte greu ca cineva să ne învingă. 

Obiectivul nostru a fost anunţat de la începutul campionatului, rămânerea în prima ligă şi formarea unei echipe pentru sezoanele următoare", a declarat, printre altele, Daniel Niculae, preşedintele Rapidului. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies