EXCLUSIV Claudiu Keșeru știe ce fotbaliști de la FCSB trebuie convocați la EURO 2024

Claudiu Keseru EURO 2024 FCSB Nationala Claudiu Keșeru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Mai 2024, 23:18
Data actualizarii: Joi 02 Mai 2024, 23:17

FCSB a câștigat campionatul cu trei etape înainte de încheierea sezonului regulat. Roș-albaștrii au învins-o în etapa #7 pe Farul Constanța, scor 2-1, meci care le-a adus primul titlu din noul format al Superligii României - play-off, play-out.

Naționala României a obținut calificarea la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania și transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO la vară, începând cu 14 iunie. Finala EURO 2024 va avea loc o lună mai târziu, pe 14 iulie.

Claudiu Keșeru știe ce fotbaliști de la FCSB trebuie să fie la EURO 2024

Claudiu Keșeru a vorbit pentru PRO TV și Sport.ro despre titlul obținut de formația dirijată de Elias Charalambous în ediția 2023/24 a Superligii României, dar și, pe alocuri, despre naționala României și despre faptul că de la FCSB ar trebui să fie convocați cei mai mulți jucători.

Fostul atacant a susținut că Darius Olaru, Florinel Coman, Adrian Șut și Ștefan Târnovanu sunt patru piese care i-ar putea veni în ajutor selecționerului Edward Iordănescu.

”FCSB ar trebui să aibă cei mai mulți jucători la echipa națională. Darius, Florinel, Șut, Târnovanu”, a spus Claudiu Keșeru.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova de luni, 6 aprilie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul opt a play-off-ului Superligii României. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Ce grupă are România la EURO 2024

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!