Jucatorii lui Hermannstadt, bagati in sedinta de Anamaria Prodan! Antrenorul echipei, dat afara de la intalnire: "Toti au ramas masca!" 

Jucatorii lui Hermannstadt, bagati in sedinta de Anamaria Prodan! Antrenorul echipei, dat afara de la intalnire: "Toti au ramas masca!" 

Hermannstadt a ajuns la a doua infrangere consecutiva, iar Anamaria Prodan a bagat jucatorii in sedinta. 

Esecul cu Clinceni i-a nemultumit pe conducatorii lui Hermannstadt, motiv pentru care familia Reghecampf s-a intalnit cu jucatorii sambata, in incercarea de a-i motiva, anunta Gazeta Sporturilor. 

La intalnire au fost prezenti Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, dar si cea care se afla de fapt la conducerea clubului, Rebecca Prodan. Cu toate astea, staff-ul tehnic a fost indepartat de la intalnirea cu jucatorii la cerinta Anamariei Prodan. 

Una dintre surse ar fi declarat: "Albes s-a supus, dar toti am ramas masca!".  

Claudiu Rotar, unul dintre actionarii principali ai clubului a confirmat intalnirea. 

"Ne-am intalnit acolo, intr-adevar, cu totii. A fost o discutie cum am mai avut si altele, de-a lungul timpului. Ca in familie. Li s-a spus ca trebuie luate lucrurile foarte in serios si ce ar trebui facut de acum incolo, pentru a nu ne complica si mai mult situatia in clasament. Totul depinde de jucatori ca sa salvam clubul de la retrogradare", a spus Rotar pentru Gazeta. 

Rotar a confirmat ca Ruben Albes si staff-ul sau a stat departe de sedinta: "Eu am stat cu el, deoparte. Cu el si cu ceilalti membri din staff. Nu am fost tot timpul acolo cu ei."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Numărul de infectări în Capitală crește alarmant. De o lună, nu mai sunt locuri în spitalele Covid
BRAT

Modifică setările cookies