Jucatorii lui Hermannstadt, bagati in sedinta de Anamaria Prodan! Antrenorul echipei, dat afara de la intalnire: "Toti au ramas masca!" 

Hermannstadt Anamaria Prodan-Reghecampf Liga 1 Superliga Jucatorii lui Hermannstadt, bagati in sedinta de Anamaria Prodan! Familia Reghecampf, intalnire de urgenta la Sibiu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iunie 2020, 10:39
Data actualizarii: Luni 29 Iunie 2020, 10:51

Hermannstadt a ajuns la a doua infrangere consecutiva, iar Anamaria Prodan a bagat jucatorii in sedinta. 

Esecul cu Clinceni i-a nemultumit pe conducatorii lui Hermannstadt, motiv pentru care familia Reghecampf s-a intalnit cu jucatorii sambata, in incercarea de a-i motiva, anunta Gazeta Sporturilor. 

La intalnire au fost prezenti Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, dar si cea care se afla de fapt la conducerea clubului, Rebecca Prodan. Cu toate astea, staff-ul tehnic a fost indepartat de la intalnirea cu jucatorii la cerinta Anamariei Prodan. 

Una dintre surse ar fi declarat: "Albes s-a supus, dar toti am ramas masca!".  

Claudiu Rotar, unul dintre actionarii principali ai clubului a confirmat intalnirea. 

"Ne-am intalnit acolo, intr-adevar, cu totii. A fost o discutie cum am mai avut si altele, de-a lungul timpului. Ca in familie. Li s-a spus ca trebuie luate lucrurile foarte in serios si ce ar trebui facut de acum incolo, pentru a nu ne complica si mai mult situatia in clasament. Totul depinde de jucatori ca sa salvam clubul de la retrogradare", a spus Rotar pentru Gazeta. 

Rotar a confirmat ca Ruben Albes si staff-ul sau a stat departe de sedinta: "Eu am stat cu el, deoparte. Cu el si cu ceilalti membri din staff. Nu am fost tot timpul acolo cu ei."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!