Ilie Dumitrescu FCSB Gigi Becali Superliga

"Îți mai permiți asta?" Ilie Dumitrescu, mesaj îndreptat spre Gigi Becali 

FCSB e pe locul secund în campionat și, deși Gigi Becali nu o spune, încă mai speră la titlu pentru a stopa hegemonia celor de la CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 20:37
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 21:09

FCSB e pe locul secund în campionat, iar patronul formației, Gigi Becali, nu e mulțumit de randamentul vedetelor Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Cum Florin Tănase va pleca în această iarnă de la echipă, vicecampioana va rămâne fără un jucător-cheie: și marcator, și pasator. 

Gigi Becali și viitorul FCSB

În aceste condiții, Gigi Becali ar putea să se răzgândească în privința lui Keșeru și Budescu, fotbaliști pe care îi voia plecați de la echipă și din cauza evoluțiilor neconcludente, dar și din cauza salariilor pe care le consideră mari.

Apropiat al omului de afaceri din Pipera, Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Becali un mesaj clar, pentru a-și reconfigura planul.

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Becali

”Acum, dacă pleacă Tănase, îți mai permiți să plece Keșeru sau Budescu? Nu! Ai nevoie de cei doi, dar e decizia lui Gigi și vedem care e decizia finală.

El trebuie s-o ia, dar ai nevoie, dacă vrei să te lupți pentru campionat, ai nevoie de lideri în echipă”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FCSB e pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte. Lider după 21 de etape e campioana CFR, cu 57 de puncte. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!