Gigi Becali Claudiu Keseru FCSB Superliga

„M-am interesat de el!” Becali nu vrea să mai audă de Keșeru! Un atacant din lotul FCSB, „reînviat” ca să-i ia locul

Gigi Becali este de neînduplecat în decizia sa de a-i demite pe Budescu și Keșeru.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 17:30
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 17:37

Dacă în cazul lui Budescu lucrurile sunt rezolvate, iar patronul FCSB anunță că deja a discutat cu el să-și caute echipă, în ceea ce-l privește pe Keșeru, situația stă puțin diferit.

Atacantul a anunțat că nu intenționeză să plece și că va avea o discuție cu Becali în încercarea de a-l convinge să-l lase să rămână până în vară.

Becali nici nu vrea să mai audă și spune că deja s-a interesat de un posibil înlocuitor pentru Keșeru.

Este vorba despre Andrei Burlacu (24 de ani), jucătorul sosit la pachet cu Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 100 de mii de euro și a lui Ionuț Vînă.

Mamut a avut patru apariții în tricoul FCSB-ului în acest sezon, însă Burlacu nu a apucat să debuteze în tricoul vicecampioanei, el fiind accidentat.

Becali: „Keșeru să stea să se uite la ei!”

„Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keşeru, staţi liniştiţi. Acum câteva zile m-am interesat şi de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat şi o să revină cât de curând.

Vreau să îl văd la lucru şi pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate. O să îşi intre în formă şi Coman, iar Keşeru să stea să se uite la ei dacă nu vrea să plece”, a declarat Gigi Becali potrivit ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!