Nicolae Dica Claudiu Keseru Constantin Budescu Superliga

Anunțul făcut de Becali în legătură cu Budescu și Keșeru, deloc surprinzător pentru un fost antrenor de la FCSB: „Au mai fost jucători așa!”

FCSB se poate despărți de doi lideri ai vestiarului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:22
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 00:00

Claudiu Keseru și Constantin Budescu au venit cu fanfară la FCSB în vară, iar acum pot pleca pe ușa din dos. Patronul nu este mulțumit de prestațiile lor și a declarat că este gata să renunțe la serviciile celor doi jucători.

Iar dacă în cazul lui Keșeru situația este complicată, el neavând dreptul să evolueze la altă echipă din Europa în acest sezon, Budescu poate pleca fără probleme, deoarece nu a mai evoluat la alt club în acest an.

  • Nicolae Dica este de partea lui Coltescu: Stiti si voi foarte bine cum suntem vazuti in Europa Ce spune despre sansele Romaniei de calificare la CM din 2022

Nicolae Dică, antrenorul lui Budescu în primul mandat la FCSB, nu este surprins de atitudinea lui Gigi Becali, fiind de părere că dacă un fotbalist nu are rezultate imediate, acesta nu poate rezista la echipa de pe locul 2 din clasament.

„Au mai fost jucători care s-au întors și după o perioadă scurtă au plecat!” 

"De surprins nu mă surprinde, pentru că au mai fost jucători cu experienţă care s-au întors şi după o perioadă scurtă au trebuit să plece. Budescu a avut, cât am fost eu la FCSB, din cele mai bune randamente ale lui, ca realizări. 

În momentul când FCSB aduce un jucător de 30 şi ceva de ani pe faza ofensivă, patronul echipei vrea ca acel jucător să intre, precum Keşeru, să marcheze la fiecare joc", a declarat fostul secund al naţionalei României pentru Telekom Sport.

VIDEO - Anunțul făcut de Gigi Becali în legătură cu Budescu și Keșeru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!