Gigi Becali FCSB Fotbal intern

Asta-i melodia preferată a lui Gigi Becali! Patronul FCSB „înnebunește” de fiecare dată când o aude

Gigi Becali, dat de gol de un cunoscut cântăreț român.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 11:09
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 11:21

Adrian Enache a dezvăluit în cadrul podcastului său care este melodia favorită a lui Gigi Becali.

Potrivit cântărețului, patronul de la FCSB este „îndrăgostit” de una dintre melodiile lui Vasilis Karras. Este vorba de cântecul „Den Pao Pouthena”.

Dezvăluirea a fost făcută de cântăreț în momentul în care rememora un eveniment petrecut în Grecia, la scurt timp după ce Dănuț Lupu se transferase la Panathinaikos.

Enache a primit marfă gratis de la un fan al lui Dănuț Lupu

„Când s-a transferat Dănuț Lupu la Panathinaikos… A fost primul mare transfer de milioane de dolari după Revoluție. M-am dus acolo, lui îi place foarte mult muzica grecească. La un moment dat m-am dus într-un magazin, cântam în Creta pentru petrecerea unei firme mari. La un moment dat am cântat ceva în grecește, m-am dus în magazin să cumpăr ceva. M-a invitat patronul și mă aude vorbind românește.

Zice «Romania?». Zic «Da». «Aaa! King! Maradona! Dănuț Lupu! Romania! Lupu, Lupu!». «Du-te, bă, de aici, îți place de Lupu?». Eu, ca să îl întărât. «Da, da, da!». «Vrei să vorbești cu el la telefon?». Și i-l dau. Zice (n.r. Dănuț Lupu) «Alo! Ce e mă, javră? » – cum face el.  «Vezi că vorbești cu grecul». A vorbit cu el în grecește, i-a povestit. Mi-a zis «Tu poți să cumperi ce vrei, îți dau totul gratis! Ești frate cu Dănuț, ia tot!». M-am folosit și eu, am luat. Crezi că m-am oprit? Nu m-am oprit! Am zis că o dată… După aia, dacă se supără pe Lupu? Și m-am gândit așa, lui îi place o melodie foarte mult și lui, și lui Gigi Becali”, a spus Adrian Enache în cadrul podcastului „Laivu’ lu’ Enache”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!