Gigi Becali Superliga

Ce decizie a luat Gigi Becali în privința palatului din Aleea Alexandru

Gigi Becali nu mai este proprietarul palatului din Aleea Alexandru.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 11:45
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:01

Patronul lui FCSB a renunțat, în acte, la celebrul Palat. Omul de afaceri a cedat bunul imobiliar celor trei fiice ale sale: Cristina, Alexandra şi Teodora Becali, dar încă locuiește în clădirea ce imită Palatul Biron, din Paris.

Pe lângă Casa Manu-Auschnitt, achiziționată în 2006 pentru 7 milioane de euro, care este, în prezent cotată la 10 milioane de euro, Becali a renunțat și la mai multe companii, păstrând doar FCSB și firma de construcții Arcom.

  • Pancu, la un PAS de FCSB! Da, Gigi Becali a incercat sa ma ia de 3 ori! Dezvaluiri FABULOASE! Cum a ajuns la PALAT: Era sa facem accident!

Ţin Steaua (FCSB), Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau.

Când e grijă de multe asta e vrăjmaşul, împrăştie mintea, când o împrăştie nu mai poţi s-o ţii la Dumnezeu că o împrăştie el colo-colo eu vreau la Christos să am mintea”, a dezvăluit Gigi Becali la Romania TV.

Cum a ajuns Becali să dețină Casa Manu-Auschnitt

În 2006, Becali achiziționa casa Casa Manu-Auschnitt de la moștenitorii lui Max Auschnitt, un apropiat al regelui Carol al II-lea. Clădirea a fost ridicată în 1915, după schițele arhitectului Grigore Cerchez, construită pentru juristul Iancu Manu.

Acesta a pierdut casa, la poker, în favoarea regelui Carol al II-lea, care a deținut proprietatea prin intermediul lui Max Auschnitt. Ulterior, în clădire a mai locuit Petru Groza, fost Prim-Ministru al României, iar mai apoi a fost Ambasada Argentinei în România.

Pe lângă prețul de achiziție, Becali a mai investit 1.5 milioane de euro în renovarea palatului, care are o valoare estimată de 10 milioane de euro în prezent. Deși a avut multe oferte, Becali a refuzat mereu să vândă palatul ce i-a devenit casă.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!