Inca un stadion de 5 stele in Liga 1: "Din noiembrie revenim acasa!" Echipa care va juca pe o arena complet renovata, de 19.000 locuri

Inca un stadion de 5 stele in Liga 1: "Din noiembrie revenim acasa!" Echipa care va juca pe o arena complet renovata, de 19.000 locuri

FC Hermannstadt asteapta sa revina pe teren propriu. Lucrarile la renovarea arenei din Sibiu sunt in plina desfasurare.

Sibiul va avea o arena de 5 stele. Stadionul Municipal se afla in plin proces de reconstructie, iar o tribuna este gata. Costel Enache, antrenorul lui FC Hermannstadt, spune ca spera ca echipa sa poata juca pe teren propriu incepand cu luna noiembrie.

O perioada, Hermannstadt va juca pe un stadion aflat in constructie. Sibienii vor putea primi fani doar la tribuna, in timp ce restul arenei va fi santier!

La finalul lucrarii, arena din Sibiu va avea 19.000 locuri si va indeplini standardele europene.

"Din ce stiu eu, lucrarile continua si sunt in grafic. Doar ca vorbim despre o lucrare de amploare si pot aparea probleme. Speram ca pe final de octombrie sau inceputul lui noiembrie sa revenim acasa, pentru ca e bine sa avem identitatea noastra si casa noastra. Nicaieri nu e ca acasa, e o vorba pe care noi o simtim", a spus Costel Enache intr-o conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis a promulgat legea care obligă instanțele să pronunțe deciziile în cel mult 120 de zile
BRAT
Modifică setările cookies