Inca un stadion de 5 stele in Liga 1: "Din noiembrie revenim acasa!" Echipa care va juca pe o arena complet renovata, de 19.000 locuri

Hermannstadt costel enache Liga 1 Superliga Inca un stadion de 5 stele in Liga 1: "Din noiembrie revenim acasa!" Echipa care va juca pe o arena complet renovata
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Septembrie 2019, 13:42
Data actualizarii: Vineri 27 Septembrie 2019, 13:48

FC Hermannstadt asteapta sa revina pe teren propriu. Lucrarile la renovarea arenei din Sibiu sunt in plina desfasurare.

Sibiul va avea o arena de 5 stele. Stadionul Municipal se afla in plin proces de reconstructie, iar o tribuna este gata. Costel Enache, antrenorul lui FC Hermannstadt, spune ca spera ca echipa sa poata juca pe teren propriu incepand cu luna noiembrie.

O perioada, Hermannstadt va juca pe un stadion aflat in constructie. Sibienii vor putea primi fani doar la tribuna, in timp ce restul arenei va fi santier!

La finalul lucrarii, arena din Sibiu va avea 19.000 locuri si va indeplini standardele europene.

"Din ce stiu eu, lucrarile continua si sunt in grafic. Doar ca vorbim despre o lucrare de amploare si pot aparea probleme. Speram ca pe final de octombrie sau inceputul lui noiembrie sa revenim acasa, pentru ca e bine sa avem identitatea noastra si casa noastra. Nicaieri nu e ca acasa, e o vorba pe care noi o simtim", a spus Costel Enache intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!