Cum va arata stadionul pe care Becali vrea sa mute FCSB. Arena este modernizata pentru EURO 2020. FOTO

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator: vrea sa mute FCSB pe noul stadion Arcul de Triumf, modernizat in aceasta perioada pentru EURO 2020. 

Gigi Becali nu mai viseaza sa duca FCSB in Ghencea si se gandeste la noua Arena de la Arcul de Triumf. Va fi un stadion mult mai mic, de 8200 de locuri, folosit pana acum pentru meciurile de rugby. Stadionul este situat langa Manastirea Casin, cea care va putea fi vizibila din interiorul stadionului cand acesta va fi gata.

 

STADION ARCUL DE TRIUMF 2020


 

 • Stadionul reconstruit va avea o capacitate de 8.207 de locuri. Valoarea lucrarilor contractate ce urmeaza a fi executate este de aproximativ 24 milioane euro cu TVA, taxe si cote incluse.
   
 • Suprafata de joc va avea o lungime de 105m si o latime de 68m, va fi prevazut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie si incalzire pentru sezonul de iarna
   
 • Stadionul va fi clasat si ca stadion de fotbal de categoria a IV-a si va gazdui competitii de fotbal si de rugby, atat din campionatul intern cat si la nivel international
   
 • Vor exista locuri dedicate persoanelor cu dizabilitati
   
 • Se vor amenaja spatiile urbane exterioare precum si un parking subteran
   
 • Se va construi si dota un centru pentru recuperarea sportivilor care va asigura si spatii de cazare si cantonament pentru acestia (camera hiperbara pentru terapie oxigen, aparatura medicala specifica activitatii de recuperare sportiva, piscina, sauna etc.
   
 • Complexul va beneficia de spatii destinate mass-media (sala de conferinte, zona de flash interviu etc.) si spatii pentru VIP.

 

Gigi Becali: Ce-mi trebuie mie Ghencea? Ma duc pe Arcul de Triumf

”Nu stiu daca o sa ma duc sa joc pe Ghencea, trebuie sa-mi faca un pret bun ca sa ma duc sa joc acolo. Am stadionul ”Tineretului” Arcul de Triumf, o sa ma duc sa joc acolo. Ce imi trebuie mai mult? La meciurile cu echipe mici am nevoie de 10 - 15 mii de locuri.

Nu-mi trebuie mai mult, iar partidele importante le joc pe Arena Nationala. Acum sa vedem, cine imi face un pret mai bun acolo joc. Ei trebuie sa faca bani cu Ghencea si trebuie sa-mi faca oferta ca sa ma duc acolo, sa-mi faca ei mie”, a spus Becali, potrivit Digi.
 

VEZI IMAGINI CU STADIONUL ARCUL DE TRIUMF IN GALERIA FOTO
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies