Liga 1

Impresarul lui Andrei Chindris, detalii de ultima ora despre un eventual tranfer: "Poate prind oferta de Black Friday!" Cat vrea sa ofere Becali pentru semnatura lui

Becali a incercat de mai multe ori sa il transfere pe Chindris, dar nu a ajuns niciodata la intelegere cu Valeriu Iftime. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Decembrie 2020, 15:21
Data actualizarii: Joi 03 Decembrie 2020, 15:33

Cei doi oameni de afaceri nu s-au inteles asupra sumei, iar finantatorul lui FC Botosani a cerut un pret peste ce a oferit Becali. Fundasul echipei nationale de tineret mai are contract cu moldovenii pana in 2022. Florin Vulturar, impresarul jucatorului, a declarat ca finantatorul FCSB-ului a reluat discutiile pentru o eventuala mutare. 

Potrivit ProSport, Becali ar fi dispus sa ofere 300 de mii de euro pentru semnatura fundasului de la echipa moldoveana. Impresarul lui Chindris se afla la Botosani pentru a finaliza mutarea lui Al-Mawas, mijlocas ofenisiv sirian in varsta de 27 de ani. 

"Intr-adevar s-au mai deschis niste discutii, a inceput probabil un nou episod din telenovela Chindris , dar nu e nimic concret. Eu chiar sunt la Botosani pentru transferul lui Mahmoud Al-Mawas si o sa merg azi la domnul Valeriu Iftime…poate prind oferta de Black Friday, asa cum a zis dansul. Poate asa se va face si transferul", a dezvaluit Florin Vulturar pentru ProSport. 

Andrei Chindris este cotat de transfermarkt la suma de 1.000.000 de euro. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies